webdesign.am018.rs

AM PRESS

IZRADA SAJTA

Izrada sajta je jedna od glavnih delatnosti AM Studija . Ono što Vam možemo ponuditi je da dobijete profesionalno uradjen web sajt po poslednjim svetskim standardima iz oblasti web programiranja i to sve po povoljnoj ceni izrade web sajta.

Nalog na društvenim mrežama nije dovoljan, jer ste tamo samo “podstanari”. Svoj na svome ste tek kada napravite sajt, na sopstvenom internet domenu.

Izrada sajtova više nije stvar prestiža već potreba svakog preduzeća, prednost koju mogu dobiti mala preduzeća na internetu je ogromna jer se sa relativno malim ulaganjima može doći do milinonske publike. U vremenu kada se od čitanja novina do gledanja filmova i zabave na internetu provede više od 60% vremena u toku dana prisustvo firmi i pojedinaca koji žele da prezentuju svoje usluge ili rad na internetu je prosto neminovnost.Napravite svoj vizuelni indetitet na internetu, naručite web sajt po svetskim kriterijumima i predstavite se u najboljem svetlu svojim potencijalnim klijentima.

Izradi sajtova pristupamo sa istom pažnjom i predanošću bez obzira na veličinu projekta, moj moto je da svako zaslužuje profesionalnu uslugu i profesionalni web sajt bez obzira da li se radi o sajtu za ličnu promociju, malo preduzeće ili veliku korporaciju. Pre početka rada na izradi sajta klijentu dajemo jasne uslove i detalje vezane za rok izrade sajta, cenu izrade sajta i dodatne web usluge.

Posle izrade sajata svim klijentima nudimo održavanje sajta kao i SEO optimizaciju sajta.>